Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6301438 www.bgdnes.bg

Гого Лозанов: Като Баба Яга съм!

Медийният експерт с варицела

Лили АНГЕЛОВА

Симпатичният медиен експерт Георги Лозанов цъфна с варицела, която хванал незнайно от кого.
"Оказа се, че не всяко връщане в детството е романтично - вместо на 6 години на близо 60 се разболях от варицела. И сега стоя пред огледалото и гледам с невярващи очи обринатото си лице. Като Баба Яга съм", пошегува се преподавателят по философия.
Миналата седмица той бе гост водещ в БНТ в "Денят започва с култура" заедно с Александра Гюзелева и се оплака, че вдигнал много висока температура. "Сигурно е грип, така че стой по-далеч от мен", посъветва го Шани. Малко по-късно Лозанов почнал да се обрива, като първо си помислил, че е получил някаква алергия. След посещение при лекар се оказало, че заболяването му е... варицела.
Щом научил новината, Гого Лозанов веднага намерил приятел, който се притекъл на помощ да води предаването му "Необичайните заподозрени".
За медийния експерт от сутрин до вечер се грижи любимата му жена - Галя. С нея той е от години. "Тя ме научи на много неща. Благодарение на нея никога не пия бира, спим на телевизор, съчетавам дрехите си така, че нито да си отиват, нито да са в контраст, а според нещо трето, което само тя знае. Ползваме чаши и сервизи отпреди 1944-та, каним само чифт гости, за да не се наруши симетрията на масата, цяло лято пеем песента на Стефан Вълдобрев "По-полека", винаги поддържаме в стаята 30 градуса, независимо кой сезон е, обикаляме магазините секънд хед за панталони от времето на Бернхард, маскираме се всяка Нова година на каквито идиоти й хрумне, нося цяла зима обувки за планинско катерене, докато преподавам, правим си прическите заедно със звезди на съседния стол, обикаляме пиано баровете и т.н.", пошегува се Гого Лозанов със съпругата си, като бързо изреди всичко, заради което е още влюбен в нея. "Обичам я дори заради това, че откакто я срещнах, вече не съм същият, защото иначе какъв смисъл би имала любовта."

Гого и Галя са още влюбени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама