Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6255989 www.bgdnes.bg

Маги Бадер се потроши

Мадамата изкълчи рамо във фитнеса 

Ужасявата контузия претърпя актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Маги Бадер.
Красавицата брутално изкълчила рамото си, докато на лежанката вдигала тежест. В един момент ръката й поддала под натиска на щангата и неприятно уредила рамото й.
"България Днес" резполага с уникални снимки, които буквално секунди след получаването на травмата са запечатали огромната болка на лицето й.
Маги веднага била откарана в столична болница, където лекарите установили, че травмата не никак лека. Докторите й забранили категорично пред следващите две седмици да извършва силови упражнения.
Плеймейтката е страстна почитателка на фитнес тренировките и не пропуска ден, в който да не е в залата. Затова и може да се похвали със стегнато тяло, плочки на корема и добре оформено дупе.
"Всичко вече е наред. Чувствам се по-добре. Няма и спомен от пронизващата болка, която изпитах", сподели пред "България Днес" Маги, която се възстановява от контузията в домашни условия.


Тя е благодарна, че момчета от фитнеса й оказали първа помощ още в залата, като един от тях наложил пострадалото рамо с пакет с лед. Друг здравеняк пък решил да заснеме страдащата Бадер. Тя първоначално се ядосала, че я снима, но после осъзнала, че ще й остане спомен от неприятния инцидент.
Маги не за пръв път се сблъсква със сериозен проблем, свързан с тялото й. Зад красотата и сексапила й се крие драматична съдба - претърпяла е 5 операции на корема заради тежки усложнения със здравето й.
Още на 13-годишна възраст хубавицата получава перитонит (тежко възпалително заболяване на ципата, покриваща стените на коремната кухина и вътрешните органи). Налага се спешно да бъде оперирана и лекарите буквално й спасяват живота.
Следват поредица от интервенции, но най-драматично е положението й преди 4 години, когато получава преплитане на червата. След тренировка в залата изяла почти един хляб заедно с газирана напитка и червата й се заплели на топка.
Последвала 7-часова операция, при която състоянието на момичето било нормализирано, но в критични моменти животът й буквално висял на косъм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама