Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6222735 www.bgdnes.bg

Гани ИЗПУСКА ЗЪРНО

Опитни дами оценяват тренирани мъже 

Силиконовата бобмба Джулиана журира по организъм "Мистър София" 

По зърно, с небрежно наметало и убийствен тоалет на дупки се появи, за да журира на кастинга за „Мистър София“ Джулиана Гани.


На моменти бомбите на знойната хубавица палаво изскачаха иззад оскъдната скъпарска материя, събирайки погледите на мъжката половина в известно столично заведение, където течеше подборът за конкурса. Силиконката не остави нищо скрито за мъжкото въображение, показвайки полуголи и безкрайно дългите си нозе, обути в яркочервени обувки на високи токчета. Край ръба на едната обувка се мъдреше кокетна татуировка, видя „България Днес“.

Реклама


Останалата част от дамското жури в лицето на Кристина Димитрова, Цвети Разложка и Ирина Папазова внимателно изгледа появата на младите мачовци, кандидати за столичната титла. Към дамите импровизирано се присъедини и Анн Джи, която също е спец по перфектните мерки на силната половина на човечеството – освен че е певица, тя е и носител на различи международни титли по женски фитнес. Набитото й око веднага хареса двама от кандидатите, като обаче запази в тайна кои са те.


„Нямам фаворит“, заяви пък Кристина Димитрова. „Искам да видя кандидатите на финала на 8 юни, когато ще можем да оценим не само фигурите, но и интелекта им, тогава ще преценя“, категорична бе поп певицата, известна с „драконовските“ си критерии при подобен тип прояви.


Топмоделът Цвети Разложка, която освен като част от модния свят е известна с участието си в „Сървайвър“ и е носителка на много титли за красота, бе довела в късния следобед и малкия си син, който невъзмутимо страни от светската суета. Тя и един от организаторите на събитието – спецът по хубост и Супермодел на България от 1993 г. Ирина Папазова, си шушукаха за различните телесни качества на мъжкарите, демонстриращи тренирани тела и мускули.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама