Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6212135 www.bgdnes.bg

Биха ШУТА на Кристо

Рапърът позорно зарязан от малката Кристин

Рапърът Кристо е съсипан!
Изпълнителят е сломен, след като бе зарязан от дългогодишната си приятелка Кристин Илиева. Двамата имаха бурна любов и всички очакваха съвсем скоро да има сватба, но нещата във връзката им се преобърнаха за кратко време.


На Кристин, която миналата година бе абитуриентка, й дошло до гуша от държанието на рапъра към нея. Изпълнителят следял изкъсо гаджето си и постоянно искал да знае къде и с кого е. Въпреки че са заедно повече 3 години, той й нямал никакво доверие. Забранявал й да излиза без него, както и искал да му се обажда през час.
На Кристин най-накрая й втръснало и била шута на Кристо, който е с 14 години по-голям от нея. Рапърът трудно прие раздялата си с бившето си гадже, което в момента е доста търсен модел и снима във Великобритания, Италия и Щатите, и след нея не е на себе си. Често Кристо може да бъде засечен вече да прави сам разходки из София, а само до преди няколко месеца компания му правеше Кристин. Двамата изглеждаха видимо щастливи, но сега погледът на Кристо е мрачен като навъсено небе.


За разлика от рапъра Кристин набързо го преживя и си намери кой за замести Кристо в леглото й. Моделката е хлътнала изключително много по италиански модел, с кого са заедно от скоро. Двамата са изключително щастливи, споделят близки до Илиева.
"Когато е в компанията на новия си, тя сияе. Напълно забрави за Кристо. И по-добре. Той не я заслужаваше", коментират приятелки на Кристин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама