Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5701099 www.bgdnes.bg

27 дупета засенчват игрите

Загрявка за конкурса "Мис Бум Бум"

Майка и дъщеря в надпреварата за най-як бразилски задник

Най-сексапилните задници на планетата връхлитат като вихрушка Бразилия.
В Бразилия подготовката за конкурса "Мис Бум Бум" измества от фокуса на новинарите олимпийските игри. 27 сексбогини и техните закръглени и пищни дупета ще мерят сили в надпреварата, която ще се проведе в началото на ноември.

За да се подсетят феновете на задните форми, че финалът наближава, организаторите спретват улично дефиле в Сао Пауло. В централната градска част всички претендентки за титлата най-секси дупе се разхождат облечени в еднакви оскъдни бански. Оранжевият цвят подчертава още повече напращелите им задници, с които момичетата предизвикват няколко катастрофи на улицата. В 100-метров спринт девойките се раздават за наближаващия финал. Най-известният конкурс в Страната на кафето предизвиква кратко задръстване. Някои от момичетата участват за първи път, докато други са ветеранки в борбата за титлата.

Реклама

Тази година майка и дъщеря ще мерят задници в конкурса. Те са представителки на два различни щата. Двете са блондинки и са твърдо решени да грабнат короната.
Бройката на състезателките, които са на път да отвеят мераците на Ким Кардашиян да държи челно място в класациите за най-голям задник, не е случайна.

Всяка от претендентките е представител на един от щатите в Бразилия, които наброяват 27. След първоначалното отсяване девойките ще останат 15. В страната, обсебена от апетитни женски дупета, носителката на короната от конкурса "Мис Бум Бум" буквално ще бъде позлатена. Край на мизерният живот, защото коронованият задник ще стане най-търсеният в следващите няколко години за секси снимки. Победителките често печелят милиони след конкурса от сключени договори за рекламни кампании и корици на списания.

Задник №1 за миналата година е този на Сузи Кортес. В ожесточената битка тя трябва да докаже, че дупето й е съвсем натурално и няма силиконови корекции. След победата си Сузи участва в редица прояви. Последната й фотосесия е за корицата на бразилското издание на „Плейбой“, което е посветено на олимпиадата в Рио де Жанейро. 26-годишната секси дива е известна с манията си по Лео Меси. След няколко разголени кадъра, които Сузи праща на любимеца си, настоящата му жена я блокира в социалните мрежи. Така мераците на най-сексапилния бразилски задник за 2015 г. да стане футболна съпруга бързичко се изпаряват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама