Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5413565 www.bgdnes.bg

Николета унизи публично Азис !

Водещата на „Папараци“ го осмя и унизи публично, показвайки папарашки кадри, на които изпълнителят на „Напипай го“ буквално прелива от екрана.

С огромно шкембе, завъртяно дупе, пищни баджаци, месечинесто лице и увиснали бузи Азис се разхожда из софийските улици, тресейки телеса изпод черни дрехи, които уж трябва да прикриват килограмите. Цветущите кадри бяха придружени с укорителен коментар как Василка е изгубила мотивация да поддържа добрата форма, в която едва удря да се вкара, отново се е поддала на вълчия си апитит и яде всичко, което й попадне пред очите.

Реклама

„Край с Николета! За мен тя не съществува! До гроб ще я мразя!“, изригнал Костинбродския славей пред приятели, когато видял как Лозанова се подиграва с него в национален ефир. Той даже изпратил канонада от гневни SMS-и до бившата си приятелка. Лозанова се опитала да се оправдае, че няма нищо общо с материала, тъй като е само водеща, но Азис не искал и да чуе.

Певецът наистина се е запуснал. Освен че е спрял всякакъв спорт, Азис не спазва и никаква диета, позволявайки си да яде от всичко по колкото му душа иска. „Ударил е 120 килограма. Не вземе ли мерки, ще стане по-дебел и от преди“, коментират близки до мургавелкото. Певецът твърди, че си е все така слаб, а излъчените от предаването кадри били монтаж и манипулация.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама