Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5403806 www.bgdnes.bg

Калин Терзийски се върна при жена си

Писателят и Елен Колева жестоко скарани

Жестоко скарани са актрисата Елен Колева и Калин Терзийски, научи "България Днес". Драматичната им любов е приключила, като главен виновник за това е писателят. Причината е, че Калин отново дели общ покрив с бившата си половинка Ивана Генова. Преди няколко месеца именно тя първа оповести за аферата между Елен и Калин.
„Повече на въпроси за Калин Терзийски няма да отговарям. Звънете на Елен Колева, тя вече живее с него!", отсече Ивана и пусна телефона на актрисата в социалната мрежа Фейсбук. Това първоначално извади Колева от кожата й.
„Не само че не живея с Калин Терзийски, а и не зная нищо за него от дни! Нека не превръщаме това в сапунен сериал! Ставаме смешни. Извинете! Ужасно бих била щастлива това да е така, но за съжаление не е. Най-вероятно живее с друга своя муза, Ивана!", отвърна ядосана тогава Елен. Впоследствие все пак стана ясно, че Калин и бившата изгора на бизнесмена Сашо Майонезата живеят заедно.
За окончателния край се изпусна самата актриса.

"Не желая да говоря за човек, който не ми е позволил, дори да ми е много близък", коментира Елен, с което намекна, че Калин й е отказал близост. Макар постоянно да я наричаше "своята муза", творецът, който не крие проблемите си с алкохола, предпочел да се отдръпне от тази връзка. Той се чувствал сигурен с психоложката Ивана, която му помагала да се справи с решението си. Макар и да не казва нищо на глас, Елен тежко преживява случилото се.


„He Eлeн Koлeвa се похвали за връзката им, a гo нaпpaви Kaлин. Cлeд тoвa, вмecтo дa ce дъpжи като мъж, той избяга, защото и самата Елен е твърде емоционална и често имаха скандали", разказват нейни близки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама