Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5384657 www.bgdnes.bg

Пацо върти забранена любов с абитуриентка

Плейбоят от Гълъбово живее в страх от вендета

Като участник в сериала "Забранена любов" се чувства в последните месеци Пацо от "Биг брадър". Плейбоят от Гълъбово се е кротнал и изпитва силни чувства към една определена дама. Проблем се оказва възрастта на избраницата му. Тя е едва на 18 години и все още е ученичка, а през май й предстои да бъде абитуриентка в едно от елитните училища в Стара Загора.
Дотогава Пацо трябва да реши един много голям проблем, ако иска да й бъде кавалер на бала. Той трябва да намери кураж да застане пред баща й, който все още не знае, че дъщеря му има връзка с 33-годишния Панайот. Самият родител е почти връстник с Пацо, който отсега е силно притеснен каква ще е реакцията на бащата.
Явно страховете му в тази посока се споделят дори и от майката на девойката, която е в течение на връзката й с Пацо. Нещо повече - те вече са се запознали и тя няма нищо против дъщеря й да излиза с него и дори се чувствала по-спокойна, че я оставя на по-улегнал мъж. Девойката и Пацо пазят голяма дискретност.
Въпреки че често са заедно, те не са публикували нито една своя обща снимка в социалните мрежи, за да не бъдат разкрити.
"Чувствата ни са сериозни. Говорим си за брак и семейство, но сме отложили всички планове за след абитуриентския бал", споделя Пацо, който все още не знае дали любимата му смята да продължи образованието си след училище. Той самият има две дипломи за висше образование и само нежеланието на майка му го е спряло да запише и трети университет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама