Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5363801 www.bgdnes.bg

Професор играе в порно

Академичните среди са шокирани

61-годишният преподавател по химия се подвизава с прозвището Дъртия Ник

Чудовищен сексскандал разтърсва университета в Манчестър. Белокос професор, който е завършил Оксфорд, гради тайно грандиозна кариера в порноиндустрията.
61-годишният химик Николас Годард участва във филми за възрастни с псевдонима Дъртия Ник и през последното десетилетие влиза основно в роля на голо и възбудено "татенце". Преподавателят по химия е с изключително висок рейтинг в разголените филми и е новата порнозвезда във Великобритания. Научният работник има дори своя запазена марка в сексфилмите. Дъртият професор се появява само по златен часовник в сцените, докато разцъква с млади и пищни гърли.


Николас Годард шокира цялата академична общност, след като студенти разкриват двойствения му живот. Той е разведен баща на 3 деца, но явно страда от недостиг на женско внимание, защото рязко сменя посоката и вместо на преподаването се отдава на порното. Извънкласните дейности заемат почетно място в живота на проф. Годард и изместват изцяло 20-годишната му неопетнена изследователска кариера.
"В деня, когато разбрах за Дъртият Ник, се бях отдал на следобедния си ритуал по гледане на порно. Изведнъж се появи странно позната физиономия и въпреки че репликите в тези филми са малко, разпознах професор Годард по гласа му", разкрива студентът, който разконспирира своя преподавател.


Веднага след като става ясно, че Николас живее двойствен живот на скромен професор и дърта сексмашина, ректорът на университета го уволнява. Започва да тече вътрешно разследване в университета, а останалите преподаватели се притесняват да не би порнопрофесорът да налита и на млади студентки. Настроенията в академичните среди са смесени. Повечето са на мнение, че не ги засягат личният избор и заниманията в свободното време на колегите им. Според други човек, учил в Оксфорд, който се изправя ежедневно пред младите си колеги, трябва категорично да гради авторитет, а не да се бута между сексшамарите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама