Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5356646 www.bgdnes.bg

Благо изостави Есмер. Танцьорката побъркала от ревност футболиста

Благо Джизъса изостави бременната си съпруга Есмер. Георгиев няма никакво намерение да се прибира скоро при половинката си в Русия. "България Днес" научи, че двамата са сериозно скарани и Есмер е ужасно сърдита на мъжа си. Като поредна демонстрация за края на връзката им танцьорката изтри всички общи снимки с Благо.
За края между двамата за първи път се заговори в началото на годината. Тогава Есмер заличи общите си фотоси с любимия и направи някои ясни послания в социалните мрежи, че се чувства дълбоко наранена от своя Георгиев.
След кратка драма двамата се събраха. Щастливите им дни изтичат, убедени са близки до двойката. Макар основен виновник за краха да е родният футболист, Есмер също допринесла доста за драмите между тях. Благо е известен кръшкач и за неговите подвизи и изневери се носят легенди още откакто той живееше с майката на децата си Христина. Макар да се кротна за кратко, Благо започнал отново да флиртува с чужди жени. Георгиев вече няколко седмици е в България. Той не спира да обикаля нощните клубове, а папараците на "България Днес" го уловиха да шофира и с превишена скорост. Подвизите му на родна земя достигнаха до ушите на Есмер. Напористата дама дори не искала да вижда мъжа си повече.
"Есмер сама се прецака. Тя буквално задуши Благо. Обсебваща е, не му дава да диша без нея. Изнуди го за бърза сватба и дете. Той не издържа", коментират ситуацията близки на футболиста. Според тях Омерова вдигала скандали и за най-малкото нещо на половинката и на него му писнало от постоянните драми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама