Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5301540 www.bgdnes.bg

Саня Армутлиева и рапъра Криско се скараха заради Дарина Йотова от „Х фактор“

Война между продуцентката Саня Армутлиева и рапъра Криско избухна заради младата Дарина Йотова. Доскорошните колеги в журито на „Х фактор“ се скараха кой от двамата ще продуцира червенокоската от Варна. Като финалист в предаването на „Нова“ Дарина има договор с компанията на Саня. Криско иска да я отмъкне за своя лейбъл. Опасенията са му, че под крилото на Армутлиева тя няма да направи музикална кариера.


"Всички знаем какво прави Саня с риалити героите. Обвързва ги с жестоки договори, от които не могат да се измъкнат, а в същото време не прави нищо за развитието им. Единствено за Жана Бергендорф може да се каже, че направи кариера покрай Армутлиева", убедени са хората около Криско. Затова те го посъветвали да направи всичко възможно да се разбере с маститата продуцентка. Според рапъра Дарина има бъдеще именно в хип-хопа. Дует с нейната добра приятелка от Варна Гери-Никол веднага би я изстрелял в челото на музикалните класаци. Уви, докато е под крилото на къдрокосата бизнес дама, това няма как да се случи.


"Саня иска Дарина да пее баладични песни, в момента я гласи за дует с останалия на второ място в предаването Кристиян. Те изобщо не си подхождат. Дарина е скандална и провокативна. Ако иска да успее, това е имиджът, на който трябва да заложи", убедени са приятелите на Йотова. Самата тя по договор няма право да коментира отношенията си с Армутлиева и какви са бъдещите й проекти. Според близките й тя категорично иска да работи с Криско, но засега не смее да се опълчи на шефката си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама