Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5221476 www.bgdnes.bg

Ето го мъжа до Маринова, заради когото сложи нови 375 кубика в циците

Тони Стораро запознал двойката, готви се за кум

„България Днес“ първи се сдоби със снимка на тайнствения мъж до ромския славей Софи Маринова, заради когото певицата наскоро легна под ножа и добави 375 кубика силикон в пазвата си.


„Да, влюбена съм и имам пеперуди в стомаха. Още миналата Коледа си пожелах да го срещна и сега това се случи“, призна Софи. "Наистина си направих гърдите и заради новата любов, но и заради себе си, както се казва, направих си сама подарък от Дядо Коледа. Харесвам си ги много новите цици, като на 16-годишна ученичка са. Сложих по 375 кубика силикон във всяка гърда. Предишните бяха с 350 кубика, но изглеждаха по-големи. Това е така, защото силиконът бе сложен над мускула, а сега е подмускулно. Изглеждам по-слабичка сега, преди бях по-едра с другите гърди", обясни певицата, която се решила на интервенцията по съвет на колегата си - фолкпевеца Азис. "Той смяташе, че 10-годишният ми бюст вече е увиснал и трябва да го сменя. Прав беше", смее се Софи.


Етрополската звезда имала намерение да подобри още неща по себе си, но засега изпитва панически страх от операционната маса. Изключение е направила за новия силиконов бюст и бръчките, които опънала с филъри.
„Много искам да си направя и по-малко носле, да издуя и джуки, но мъжът до мен ме харесва такава, каквато съм, и не смята, че трябва да се променям“, категорична е Софка. По-младият мъж до Маринова наистина не пестял комплименти по отношение на любимата си, дори я наричал „аморе“, обясняват присъстващи около влюбените.
„10 години не е голяма разлика, когато хората се обичат, това няма значение“, обяснявал на всеослушание мъжът до певицата. "От доста време съм сама, но най-сетне и на мен ми минава мисълта за брак, много ми се иска и това да се случи“, смее се Маринова.
Новото й гадже живее в чужбина и за него първи съобщи колегата на певицата - Тони Стораро. Запознати с тръпката на изпълнителката са категорични, че именно той е запознал двамата влюбени. „Засега всичко във връзката им се развива чудесно и Стораро-старши още отсега се готви за кум“, обясняват приятели на двойката.
В момента семейството на Тони заедно със съпругата и синовете Емо и Фики са заедно със Софи и бъдещия й мъж в Банско на ски ваканция. „Бъдете все така влюбени, много ви се радвам“, радвала се на Маринова и гаджето и жената на Тони - Валя. От години се спряга, че ромският славей е гадже на мъжа й, а всъщност двете са много добри приятелки. „Познаваме се много отдавна, семейни приятели сме и аз много ги уважавам. Те са страхотно семейство“, казва за фамилия Стораро Софи Маринова.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама