Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5176504 www.bgdnes.bg

Джино ОМАГЬОСВА УЧЕНИЧКИ

Брадърът неуправляем, не подбира бройките 

От къщата на "ВИП брадър" Джино си спечели симпатиите на цяла България - подкрепяше го даже и Николета Лозанова. Затова и Джино стана шампион. Е, помогна и историята на момчето, което от кофите за боклук се превръща в милионер, но основно младежът бе избран заради чара си.
Преди няколко години Джино въртеше забранена любов с чалгаджийката Джена - по същото време бе женен за италиано-американката Дейна Бианкалана, от която взема фамилията си. В момента Джино е в България, но както сам призна, изобщо не се е виждал с Джена. Обяви, че от няколко месеца е "на сухо" и не е докосвал жена.
Това негово романтично признание май ще излезе партенка, защото всъщност победителят от „ВИП брадър“ е неуправляем и налита на всичко, издава го фейсбукът му.
В интернет Джино разпасано сваля момичета от всички възрасти, прослойки и градове из държавата.


Онзи ден мачото качи своя снимка от свръхскъпо заведение в София. На кадъра Джино яде суши. Към 1500 души са харесали снимката, а са я коментирали предимно момичета между 15- и 19-годишна възраст.
"Да ти е сладко", пише М.С., на която Джино отвръща без заобиколки: "Ти си слатка". Оригиналният правопис на Джино е запазен - сега е моментът зрителите да се засрамят, че са избрали за победител неграмотник.
Атаките от фенките продължават - "Да ти е сладко, сладур! Гутен апетит!", "Бон апети от съседната маса!". И Джино отново флиртува - "Ела на моята маса да се запознаем".
Друго момиче, което скоро ще излезе в коледна ваканция, пише: "Направо ще те изям. Искам да те видя, ела в Ямбол." Джино веднага отговаря: "Идвам другата седмица."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама