Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5168178 www.bgdnes.bg

Гаджето на Деси Слава я отсвири. Не искам да я коментирам, заяви боксьорът Благой Найденов

"Изобщо не искам да коментирам Деси Слава и каква ни е била връзката с нея. В момента съм съсредоточен изцяло върху това да се завърна на ринга. Надявам се това да стане още през 2016 г. Тренирам здраво за това", отсече олимпийският шампион по бокс за младежи Благой Найденов пред "България Днес". С думите си младият босьор се отрече от чалга звездата, която не спира да рони сълзи във "ВИП брадър" по бившия си Зарко. Малко преди да влезе в шоуто, Деси се появи официално с доста по-младия от нея Благой. В къщата изпълнителката призна, че макар още да страда по Зарко, си има гадже.
"Виждам се с някого, но това не е мъжът, за когото ще се оженя", изповяда певицата. Изглежда, думите й са наранили коравия боксьор.


Благой помоли също така да не бъде търсен повече по никакви въпроси - от лични до професионални, с което показа, че все още е обиден на медиите след разкриването на скандала с манипулиран резултат при дебюта му като професионалист, заради което отнесе рекордно наказание от девет месеца. Припомняме, че първоначално от екипа на Найденов обявиха, че той е спечелил дебюта си, след което стана ясно, че всъщност е бил нокаутиран в телеграфен стил.
След наказанието боксьорът се отдръпна от публични изяви, ограничи рязко броя на приятелите си и преживя тежко са

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама