Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5146791 www.bgdnes.bg

Сексът в Атина се срина до цената на баничка

Кризата в Гърция засегна и най-древната професия в света. Проститутки се жалват, че рядко успяват да се продадат за повече от 2 евро. От бранша споделят, че дълговете на страната са занижили изключително много цените на сексуслугите. Проституцията е легална в Гърция и с падането на заплатите и нарастващата безработица индустрията се разраства с бързи темпове. Това води и до драстичния спад в тарифите. Ако до скоро един сеанс струва повече от 50 евро, в момента той е на цената на една баница.

Терористично нападение в Скопие е било на път да отнеме живота на стотици. Полицията възпрепятства атака в мол, предаде македонското електронно издание. В неделя около 14 часа на паркинга на „Сити мол” в Скопие е открит автомобил, пълен с оръжия, муниции и гранати. Това разказват очевидците, които са изгонени от полицията. От МВР все още не са потвърдили случая.

Турция и Франция подписват военно споразумение, което позволява на френските изтребители да преминават през турското въздушно пространство на път за Сирия, където нанасят въздушни удари срещу терористичната групировка „Ислямска държава“. Военната база „Инджирлик“ също ще бъде предоставяна на Париж при извънредни ситуации. Съгласно документа френският самолетоносач „Шарл дьо Гол“ ще получава логистична подкрепа от турските пристанища.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама