Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5103694 www.bgdnes.bg

Николета правила черна магия на Алисия. Искала да я раздели с Ники Михайлов

Омразата на Николета Лозанова към фолкпевицата Алисия е толкова голяма, че плеймейтката се е опитала да й направи черна магия. Целта била да я раздели с вратаря Ники Михайлов. Случката се разиграла малко след като силиконката се скарала с най-добрия си приятел Азис. Причината за скандала между тях е, че кралят на фолка се снимал как целува първата жена на Валери Божинов по време на нейно участие. Щом фотото стигнало до очите на Ни Ло, тя спряла дори да вдига телефона на приятеля си. Сексапилната телевизионерка се почувствала предадена от най-близкия си човек. Лозанова така и не преглътнала, че аверчето й я засрамил пред цяла България, целувайки най-омразната й жена.
"Ние бяхме като брат и сестра. Тя беше част от мен. Никой не може да замести Николета в живота ми, но всичко между нас приключи", изповяда чалгарят. Изпълнителят загатна, че водещата е тотално обсебена от Алисия.


Причината за жестоката омраза не е Валери Божинов, а Ники Михайлов. Лозанова така и не успяла да преглътне, че след като й открадна мъжа, Ася се залюби с нейното първо гадже - Ники. Двамата вече дори живеят заедно. Доказателство за това е, че последният клип на Алисия е сниман в чисто новия апартамент на сина на Боби Михайлов.
"Николета направи няколко опита да ги раздели. Така и не успя. След като и Азис стана първи приятел с Алисия, тя превъртя. Проучваше врачки, които да й направят магия. Искаше да отмъсти и на Азис", издават близки до плеймейтката.
Самата Николета се държи презрително спрямо бившия си приятел и вечната си врагиня.
"Тя е "вечната втора". И в живота на Ники Михайлов, и в живота на Азис", написа силиконката във фейсбук профила си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама