Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5084994 www.bgdnes.bg

Пайнера изхвърля Андреа

Певицата се отрекла от гьобеците, Крум и още двама са аут от компанията

Шок и ужас за феновете на лекия жанр!
Фолкпевицата Андреа е изхвърлена от музикална компания "Пайнер" след грандиозен скандал.

Слуховете за напускането на певицата обикалят медийните среди вече няколко седмици. Никой не даваше яснота по въпроса ще си тръгне ли Андреа завинаги, докато вчера не излезе официално съобщение с шокиращата вест.
След дълги преговори и множество спорове Митко Пайнера и блондинката са се изпокарали жестоко и са взели окончателното решение Андреа да се отдели от редиците на най-успешната музикална компания у нас

Реклама


Това разкриха пред вестника запознати със случая, а пиарите на фирмата излязоха с официално обръщение, в което благодарят на Андреа и й пожелават успех занапред.


Както "България Днес" първи писа, любимата на Кобрата категорично е заявила, че се отказва от попфолка и иска да изпълнява само англоезични песни с модерно звучене. Това не се понравило на шефовете й и след 10 години съвместна работа са прекратили договора си с една от най-големите звезди в чалга индустрията.
Веднага след окончателното изгонване на фолкаджийката Андреа е заличена от флаери и каталози на "Пайнер", а клиповете й бяха премахнати от ефира на "Планета".


Певицата е решила да се продуцира сама. От известно време тя притежава и своя собствена продуцентска компания "Андреа продакшън", като има за цел в бъдеще да я развие и да работи с нови млади изпълнители.


Не само разпрата между Митко Димитров и Андреа разтърси редиците на музикалната компания. Оказа се, че още трима са с прекратени договори и оставени без работа.


Между тях е фолкпевецът Крум, който въпреки силния чалга старт така и не успя да се наложи като хитов изпълнител.
С "Пайнер" се сбогуваха и младите изпълнителки Даяна и Кристияна.

Реклама
Реклама
Реклама