Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5043005 www.bgdnes.bg

Путин изтипосан по сутиен

Гей календар за 2016 г. с Путин, руския патриарх Кирил и министри е сред най-търсените рекламни материали в Румъния.
Скандалното издание на неправителствената организация "Православни календари" е отлично направен фотомонтаж от образите на най-силните политици в Кремъл с телата на мускулести хомосексуалисти. За капак е включен и ликът на руския патриарх Кирил, който определя легализацията на браковете между еднополови като началото на края на човечеството и предвестник на апокалипсиса.

Редом до него на челната страница, изтипосан в бяла нощница с пищно деколте, е президентът Владимир Путин. Техните образи личат и на гърба на календара, където на фона на пъстри цветя яздят златна крава. На вътрешните страници се мъдрят физиономиите на военния министър Сергей Шойгу и вицепремиера Дмитрий Рогозин. Всичките са твърди противници на гей движенията в Русия и категорично застават зад позицията на държавния глава, че родината им не трябва да позволи хомобракове.


Противоречивата фондация, която има свои представителства в Англия, Холандия, Франция и Тайван, печели луди пари от свещи, дрехи, сувенири и презервативи на тема православие и еднополова любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама