Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/5014854 www.bgdnes.bg

Бирмата: Николета не става в леглото!

Николета Лозанова не става в леглото! Слуховете, че има потенциал на сексмашина, са силно преувеличени и дори неверни.
Това издал видимо почерпен Георги Станоев-Бирмата в компания на свои приятели в нощно заведение. Макар никога да не е признавал официално пред медиите, че е имал вземане-даване с бившата съпруга на Валери Божинов, клюкари в София разнасят мълвата като топъл хляб. Самата Николета междувременно отрича това да е истина и дори нарича мълвата долна лъжа.
Наши информатори обаче издават конкретни подробности за отношенията им. Както "България Днес" неотдавна писа, всичко между двамата е започнало с невинни закачки във вайбър, въпреки че Ни Ло се води добра приятелка на пайнерката Преслава, с която Бирмата прекара няколко години от живота си. След седмица чат Николета решила да атакува директно Жорко Станоев, син на пернишкия милионер и бизнесмен Евлоги Станоев - Голямата Бирма. Без много да умува, младият богаташ решил да пробва Николета за по-реални отношения от интернет комуникация. Говори се упорито, че след няколко прекарани интимни нощи с моделката Жорко дори изпитал непоносимост от персоната й, вместо да се влюби до уши в нея, каквато представа масово се създава около името на Лозанова.
"Той не обича да се хвали с коя е под завивките, но в конкретния случай се издаде, че Николета е слаба ракия. Имиджът й на сексбомба е само дим без покритие", съскат злобно интриганти.
Макар през леглото на баровеца да са минали не едва и две бръмчалки, Жорко Бирмата доскоро се кълнеше, че в сърцето му има само една жена и това е певицата Преслава. Двамата преминаха дълга и бурна връзка, белязана от нежност и страст, но и от брутално грозни сцени на ревност, отмъщение и дори побоища в нощни заведения. Твърди се, че в момента Бирмата е гадже на Христина Витанова - бившата жена на Благо Джизъса. Двамата често са засичани заедно в София, а наскоро и на морето. Бирмата очевидно обаче все още не е забравил Преслава и използва всеки удобен момент да се появи на място, където е тя.
"Николета, Христина и дори Мис Свят да му дойде на крака, той пак ще си търси Преслава. Тя е дива и го побърква, защото той не е свикнал да не му се подчиняват. Пали фитила от нерви точно за две секунди, когато тя е наоколо. Току-виж, скоро отново се съберат, а гимнастичката Христина да остане в миналото", издават пред вестника отлично запознати със ситуацията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама