Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/4970160 www.bgdnes.bg

Дарина свали брата на Берлускони

Дарина Павлова оплете в мрежите си и брата на Силвио Берлускони - Паоло. Двамата демонстрираха интимна близост на парти в една от най-луксозните вили край Рим.
Дарина сама публикува снимката си с Паоло. Двамата са прегърнати, а вдовицата на Мултигруп дори го гали по главата. Досега Павлова не е показвала близки отношения с бизнесмена.

Внимание, читатели! Целия материал и още интересни подробности четете в хартиеното издание на "България ДНЕС"


Паоло е вицепрезидент на италианския клуб "Милан". Той има сериозни инвестиции и в автомобилния сектор.
За разлика от брат си Паоло обикновено страни от светлините на прожекторите. Според италиански медии богатството му е по-голямо от това на брат му, но той не го демонстрира. Паоло се прочу преди няколко години, след като направи скандално расистко изказване, в което нарече футболиста Марио Балотели "нашето семейно негърче".
Близки на Дарина предполагат, че интимността с богаташа не е случайна. Павлова дълги години делеше легло със Силвио Берлускони. В интервю дори определи първата им нощ заедно като "огън и жупъл".
Италианският бохем не се задържа дълго само при Дарина. Той я остави, за да се забавлява с по-млади момичета от нея. В последните години Павлова се появява публично с младия актьор Джулио Берути. Богатството на Паоло обаче не може да се сравнява с възможностите на актьора, което го прави подходяща партия за нашенката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама