Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/4408806 www.bgdnes.bg

Национал продава прокълнат джип

Футболният национал Христо Златински не иска повече да вижда своя луксозен джип БМВ Х5, с който катастрофира тежко преди две седмици. Халфът на "Лудогорец" е решил да продаде мощното возило, въпреки че щетите по него могат да се оправят. Разбита е само предната част на колата. Според Златински автомобилът бил прокълнат и за малко не погубил него, бременната му съпруга Ваня и 4-годишната му дъщеричка Елия. Семейството едва оцеля в адски челен удар на пътя Русе - Разград. Футболистът и жена му дори лежаха известно време в болница, но се отърваха само с повърхностни рани и уплаха. Съпругата на играча напусна болничното заведение с няколко шева.
Освен това Христо бил категоричен, че ще дава курбан за здраве всяка година на 18 октомври. Футболистът бил най-притеснен за бременността на съпругата си, която известно време след инцидента била в шок. Самият Ицо отказва да дава всякакви подробности за състоянието на жена му. Ваня обаче написа загадъчен статус на профила си във Фейсбук, с което даде повод на приятелите й да се запитат дали не е загубила бебето.
"Няма край в кръговрата на живота. Има само трансформация", публикува Златинска седмица след катастрофата. 26-годишната пловдивска красавица е заедно с Христо от шест години. Двамата се ожениха през 2011 година на пищно празненство в Града под тепетата. На сватбата легендата Христо Бонев се изяви като певец и хвана микрофона.
Чаровната Ваня вече е преодоляла ужаса от катастрофата. Тя също е много суеверна и не сваля червения конец от лявата си китка, който служи против уроки. Госпожа Златинска почти

не пропуска мачове на своя любим. Тя дори бе с него в Ливърпул при гостуването на "Лудогорец" за първия им мач от Шампионската лига. Когато Ицо пътува в чужбина сам, Ваня винаги го посреща на летището. Хубавицата бе една от малкото футболни половинки, които чакаха чинно на аерогарата при завръщането на националния отбор от Норвегия миналия месец. Неофициално Ваня е поставяна в топ 3 на най-красивите футболни съпруги в България.
4-годишната им дъщеричка Елия пък е талисманът на Златински. "Елия сякаш усеща кога Ицо ще вкара гол. Когато сме вкъщи, казва: "Тати гол, тати гол", а след това Христо наистина вкарва", разказва съпругата на Златински.
"България Днес" научи, че Златински обмисля възможността да си тръгне от "Лудогорец", за да бъде по-близо до съпругата и детето си, които живеят в Пловдив. В Съвета на директорите на "Локомотив" (Пд) е кумът на Златински - Димитър Ботушаров, което може да доведе до бърз трансфер при "смърфовете" още тази зима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама