Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/4327687 www.bgdnes.bg

Бойко и Бареков се цакат с хубавици

Надя Панкова

Десните, които отсвириха ослепителната Кръстина Ангелова от листата си в Кърджали заради невръстна възраст, горчиво съжаляват. Опонентите им от всички политически сили освен на експертен потенциал залагат в листите си и на неподправена красота.

Най-апетитните дами е наредил в листите си лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. След като хубавицата Калина Крумова заряза и партия, и водаческо място в Ловеч, Бареков заложи на изкусителна блондинка. Юристката Десислава Балабанова зае мястото на Крумова. Бареков обаче не се е задоволил с това и се надява да громи опоненти с истинска "мис". Полина Блажева от листата в Стара Загора е истинска коронована моделка - красавицата е спечелила титлата "Царица роза" през 2009 г.

Реклама

Красавиците на Бареков обаче не отстъпват и на някои от кандидатките, които хвърля ГЕРБ на вота. Избирателите в 25-и МИР- София, цъкат с език, като зърнат плакатите на Мериан Конярска. Русата икономистка ще е една от новите звезди в парламента, ако избирателите я добутат дотам. За радост и на феновете на брюнетки в ГЕРБ в Пловдив-област сърцата печели Вяра Стоева, а смуглата красота на Надежда Терзиева направо е побъркала електората в Пазарджик, потриват ръце от предизборния щаб на ГЕРБ. Все пак те са родоначалници на професионалната красота в листите, след като направиха бившия модел Ева Паунова евродепутат.

Дори от ДПС обърнаха страницата и заложиха на изборите не само на хубостта на блондинката Петя Раева. В Смолян са във възторг от водача на листата на движението Елисавета Кехайова, която сама е способна да докара повече бюлетини за ДПС, отколкото лидерът Лютви Местан през границата с Турция, шегуват се зевзеци.
От Реформаторския блок пък отговарят на хвърлената ръкавица хем с бунтарка, хем с хубавица. Марта Георгиева, която е осма в столичния 24-и МИР, освен с красота се прочу и с овапцването на Паметника на Съветската армия, както и с огнените си букли, гордеят се с нея от блока.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама