Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/4133851 www.bgdnes.bg

3 мацки върти синът на Баретата

Синът на Златомир Иванов-Баретата - Алекс, се проявява като същински Казанова и разбивач на женски сърца. В рамките на година той сменил няколко гаджета, като връзките му с част от девойките лъснаха в публичното пространство, научи "България Днес".
С известния наследник парадираше най-вече адвокатската щерка Никол Толева. Тя заливаше профила си във Фейсбук с обяснения в любов към Алекс и със снимки на двамата. От известно време обаче синът на Баретата я е изоставил и двамата вече не са приятели, личи в социалната мрежа.
Бурните страсти между Никол, която е дъщеря на столичната адвокатка Бояна Караиванова - бивш синдик на "Балканкар", и Алекс бушували през пролетта на м.г. През април 2013 г. самата Никол се похвалила: "Благодарна съм, че вече 5 месеца имам този прекрасен човек до себе си! Този, който ме подкрепя, разбира и обича такава, каквато съм! Обичам те, злато мое, Алекс Иванов!". Приятелки поздравили адвокатската щерка и й пожелали това да е нейната половинка.

Никол не спряла със сърдечните излияния и написала, че обича Алекс най-много на света и че това е "единственият човек, който ме кара да ставам и лягам с усмивка на лицето само при мисълта за него". Част от публикациите са харесани и от майката на Алекс - Калина Иванова. Тя е одобрила и пикантни снимки, на които влюбените гълъбчета се целуват. На фотосите се е зарадвала и дъщерята на убития Фатик - Александра Тюркмен.
Романът за младежите приключил безславно, защото синът на простреляния наркобос е изтрил профила си и вече не се появява в отбелязванията на Никол. Точно по това време се чуха слухове, че Алекс движи с щерката на избягалия от правосъдието Пламен Галев - Светлана. В публичното пространство дори се появиха снимки на двамата известни наследници. В социалната мрежа 21-годишната Светлана и 18-годишният Алекс си разменяли крилати любовни фрази. "Дали не си най-готиният брат, обичам те!", споделя Галевата щерка. "Светлушке, липсваш ми, обичам те!", отвърнал Алекс, но което получил отговор: "И ти ми липсваш безкрайно, Алексчо мой!".

Новата страст на Алекс Иванов разпалила война между бившата и настоящата му изгора. Дори в интернет приятелите им се питат вярно ли е това между Никол и Светлана, че не се харесват. Междувременно Алекс бе щракнат с друга мистериозна червенокоса мадама.
Буйният Алекс често създава проблеми на баща си. Преди време името му влезе в новините, след като пострада при тежка катастрофа край Сливен. Тогава дори се твърдеше, че инцидентът не е случаен и всъщност е покушение срещу сина на Баретата. При инцидента загинаха четирима младежи, които изгоряха в джип "Мерцедес" G класа.
Малко след това Алекс отново стана герой в криминалните хроники, след като бе арестуван в Слънчев бряг. Ченгетата го хванали да размахва пищов "Валтер" пред хотел "Хризантема". За този свой подвиг известният наследник получи пробация.
Соченият за наркобос призна, че синът му страда и заради неговата слава. Той уточни също така, че Алекс има сложен здравословен проблем, заради който бил на хемодиализа, и поради тази причина не можел да лежи в ареста. Заради болестта родителите не отказвали нищо на големия им син и това отключило волния му нрав.
Като капак на всичко в интернет се появи снимка на Малката Барета с пура в уста. Златомир Иванов определи станалото като "лапешка работа" и призна, че малкият се влияе от него, защото не пускал пурите. Това за пореден път доказва поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото. Още не е ясно дали Алекс ще се заеме да помага на баща си, но Баретата се надявал наследникът му да поеме бизнеса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама