Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/3109410 www.bgdnes.bg

Те не обичат кръв!

Двете най-горещите момичета от ринга на ММА боевете - Ариани Селесте и Бритни Палмър, са мечтата на запалените фенове на най-кървавия спорт.
Едрогърдите мацки са неизменна част от класациите за топкрасавици, а техните общи фотосесии са едни от най-продаваните сред жълтите издания отвъд океана. Прелестните създания имат и собствени сайтове в мрежата, които редовно се посещават от ценителите на женската красота, а в социалните мрежи Ариани и Бритни се радват на изключителна популярност с повече от 100 хиляди почитатели. Въпреки че двете само носят табелките, те са доста по-популярни и от най-известни ММА борци. Мастити продуценти на зрелището от доста време уговарят Селесте и Палмър да се изправят една срещу друга на ринга в епична битка, но засега опитите им удрят на камък.
"Подобно шоу ще взриви рейтинга на телевизиите, а рекламодателите ще се изпотрепят да финансират бой между суперкрасавици", обясняват запознати. На този етап Ариани и Бритни предпочитат само да се гледат прелъстително и да се пръскат с разни неща, но не и да се млатят до кръв.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама