Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/2408492 www.bgdnes.bg

Денис Ризов нареча "Жената-Котка" тъпа ку*ва

Продуцентът и тв водещ Денис Ризов изригна срещу бившата "Жена-котка" Кристин във Фейсбук. В личния си профил той нарече Кристин Илиева "тъпа ку.ва", а гаджето й Мартин Ганчев "пръдльо".


"Доста е смешно, човек като вас и на вашите години, да обижда момиче на 20 години, което беше една от малкото причини предаването ВИ да радва няколкото човека които го гледаха. Все пак нещата придобиха нормален развой и след грозния начин по-който прекратихте отношенията си с нея и другите момичета, гледаемоста постави нов световен рекорд за предаване в национална телевизия с най-нисък рейтинг.

Реклама

Второ - Тъпа ку*ва можете да викате на всяко едно друго момиче, което Ви е вързало, но точно на тази която не успяхте да КУПИТЕ, някакси не върви. Ама нали имаше една поговорка за киселото грозде...

Трето - Кристин се прибира в неделя и тъй като смята за неуспешен подход това да Ви звъни и да Ви търси (поне практиката и приблизително 100те обаждания през последните 6 месеца, останали без отговор или малкото случаи когато благоволихте да си вдигнете телефона бяха съпроводени от лъжи и празни обещания, а последното дори с псувни, заплахи и клетви) очаква вашето обаждане в началото на другата седмица.

Благодаря за вниманието на звезда от вашия ранг към мен!", написа Мартин в отговор до Денис.

"Уважаеми пръдлъо Мартин Ангелов Ганчев, моля да ми се обадиш по телефона веднага или кажи на тъпата курва, която ти е гадже да ми се обади. Парите й са в мен в момента. Може да ги получи в следващите 2 часа. Утре ще е късно. Номер за получаване на пари : 0888 400 002. Поздрави ! Денис", отвърна му шоумена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама