Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/2262022 www.bgdnes.bg

Станислав Яневски подгони българското Барби

Иво АНГЕЛОВ

Айджан Али, която се е превърнала в нашенско точно копие на световноизвестната кукла Барби, няма нито една пластична операция по тялото си. Това разкри пред "България Днес" самата девойка.

Така 20-годишното момиче отговори на многобройните спекулации, че се е подлагала на десетки операции, за да постигне перфектната кукленска визия. Сред най-яростните ухажори на девойката с нестандартна визия е актьорът Станислав Яневски, който преди години нашумя с участието си във филмите за малкия магьосник Хари Потър. Девойката признава, че за нея визията на мъжа не е много важна, но харесва представители на силния пол с тъмна коса и тъмни очи, като за предпочитане е да са високи.

Реклама

"Приликата ми с кукла Барби идва от това, че съм много слаба. Тялото ми е много добре оформено, а лицето ми е нежно. Гордея се с това, че съм красива без нито една операция", сподели Айджан. Момичето, което в момента е студентка в Университета по национално и световно стопанство в София, шокира с изключително тънка талия, което напълно съвпада с визията на Барби.

"Много съм слаба и затова талията ми е толкова тънка. Хапвам си доста добре, но не мога да кача тегло. В момента съм 43 килограма, но искам да напълнея", разказва красивата девойка и отново е категорична, че не е лягала под ножа, за да се разхубавява.

Айджан предизвиква истински фурор с визията си. Не крие, че има стотици обожатели, но се дразни на мъже, които имат мускули, но не и мозък в главата. Младото момиче освен това демонстрира и високо самочувствие, като заявява за себе си, че е по-красива от плеймейтката Николета Лозанова. "Всички жени, които ме познават или са около мен, ми завиждат много. Аз съм добра, умна, от отлично семейство и съм най-красива от всички жени в една компания", демонстрира самочувствие брюнетката.

По нейни думи перфектният й външен вид не е основна движеща сила в живота й. "Имам много други цели в живота си. Например най-голямото ми желание е да завърша висшето си образование в специалност "Право" и да направя сериозна кариера. Родителите ми са много строги по отношение на обучението ми. В момента съм студентка в София и се занимавам само и единствено с учене. Искам да си взема дипломата и родителите ми да са много горди с мен. Плановете ми са започна хубава работа, а след време да създам и семейство", каза още Айджан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама