Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/2256536 www.bgdnes.bg

16-годишна легна с играчи на "Херта"

16-годишна девойка предизвика уникален скандал в Германия: тя е преспала с футболисти на немския футболен клуб "Херта". В това число е правила секс в детската стая и с женен играч на отбора, докато малката ѝ сестра играела в къщата, пише в. "Берлинер цайтунг".

Момичето, чиито име не се назовава, поради съображения за личната ѝ сигурност, разкри пикантните подробности. Тя е била интемна с повече играчи на отбора. Берлинското изданието не дава и имената на футболистите, от юридическа гледна точка.

Реклама

Първият контакт на Лолитката с тях станал на 25 април тази година, по време на раздаване на автографи от играчите. Тогава тя получила два изписани телефонни номера. "Тук ти пиша два по-добри номера", измърморил играч на "Херта", назован във вестника с номер 2, който написал и номера на съотборникът му - т.нар. номер 3. Изданието уточнява, че двамата са вече бивши играчи на берлинския клуб.

Флиртът започнал с есемеси. От текстовете се разбирало, че играчите стават все по-напористи и по-директни.

Според съдържанието им, например, футболист предложил 1000 евро за орален секс на една приятелка на момичето.

Друг иска да си снима интимни части от тялото си и да ги изпрати на девойката.

А трети - да получат нейни голи снимки.

"Срам ме е", отронила думи ученичката.

Тя произхожда от добро семейство, баща ѝ е бизнесмен.

"Учудвам се наистина, че футболистите никога нямат гузна съвест. В крайна сметка бяха женени или живееха на семейни начала", казва момичето.

"Излъгах един, че съм на 19. Той искаше да ми види личната карта, но някак си от самосебе си се реши проблемът", разказва Лолитката.

Въпросният футболист е останал два часа при нея, пише "Берлинер цайтунг". "Той бе чувствителен, малко срамажлив. Бях изненадна, когато той ми разказа, че това много често го е правил с някоя, въпреки че е женен", обясни Лолита.

Час по-късно, твърди момичето, е било поканено на среща от друг колега на футболиста.

От "Херта" засега не дават обяснение пред медиите за тези истории и за кои точно играчи става дума.

Реклама
Реклама
Реклама