Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/2028039 www.bgdnes.bg

Жената на Том Круз се сдуха (След развода)

Най-красивата от всички бивши изгори на мегазвездата Том Круз - Кейти Холмс, заприлича на обикновена домакиня точно една година след раздяла с актьора.
Звездата от касовия "Дъщерята на президента" сложи край на шестгодишния брак с екшънгероя и остана да живее сама с дъщеричката си Сури. 34-годишната брюнетка, която минаваше за секссимвол на Холивуд и често попадаше в класациите за топхубавиците в света на киното, изненада почитателите си с появата си на публично място без грим, с торбички под очите, подпухнало лице и с бръчки. Изненадата бе огромна и за папараците, който не можаха да повярват, че пред тях стои едно от най-изящните създания през последните десет години в хай-лайфа, което към настоящия момент обаче повече мяза на лелка на 50 г., вместо на красива млада дама. Състаряването на Кейти е повече от очевидно даже и за заклетите й фенове, който не трудно приемат новата визия на любимката си.
Близки до актрисата коментират, че Холмс въобще не се вълнува от подмятанията на жълтата преса за занемарения външен вид, тъй като тя вече има нов мъж до себе си и това и дава криле. Клюката говори, че наследникът на Круз в леглото на Кейти  е актьорът Люк Кирби. Двамата са главни герой в романтичната комедия Mania Days, която се снима тези дни, но те толкова са се увлекли в ролите си на влюбени, че започнали да пренасят филмовите сцени и извън снимачната площадка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама