Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/18917779 www.bgdnes.bg

Надрусан англичанин системно и жестоко пребива любимата

Чужденецът, който е съден 2 пъти на Острова за наркотици, остава в килия

Надрусан англичанин, който редовно пребивал изгората си, остава зад решетките. Това решиха окончателно магистратите от Окръжния съд във Враца.

Чужденецът е погнат за това, че на 6 септември вечерта, във врачанско село след поредния скандал е пребил жестоко любимата си. Гражданинът от Острова, след голямо количество алкохол, напада беззащитната гражданка на Литва, с която живее от няколко години насам във Враца. Агресивният тип я налага с юмруци и ритници по цялото тяло. Нанася й няколко тежки удара в лицето, след което жената пада на земята. Това не прави впечатление на бабаита, който започва да я рита в корема, седалището и гърба, а жената се гърчи и стене от болка. След бруталния побой, едва дишаща от тежките удари, жертвата се обажда в полицията. Ченгетата пристигат светкавично за 15 минути, а побойникът все още е в апартамента.

Реклама

Органите на реда нахлуват директно в жилището и закопчават британеца. Според Темида тежкият побой е извършен в условията на домашно насилие. За престъплението, в което той е обвинен, го грозят до 6 месеца решетки или глоба от 100 до 300 лева.

Според врачанските съдии, които го оставят за постоянно в ареста, той е опасен. Окръжният съд сметна, че обвиняемият може да се укрие и да извърши престъпление, дори да отмъсти на гаджето си, защото го е изпортила в полицията.

Агресивният насилник няма статут на постоянно пребиваващ у нас, поради което често влиза и излиза от страната, като същевременно разполага с недвижими имоти в различни области на България. По време на делото стана ясно, че англичанинът е осъждан във Великобритания цели два пъти. Там присъдите му са за притежаване на наркотици. По делото има също така данни, че той системно злоупотребява с алкохол и дрога и предизвиква конфликти. Определението на Врачанския окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

Четете още

4 г. решетки за душманина на пребитата Ванеса

4 г. решетки за душманина на пребитата Ванеса

15 бона плаща Кристиян за счупено чене

15 бона плаща Кристиян за счупено чене

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама