Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/18793729 www.bgdnes.bg

СГАЩИХА дилъра Бачката с много дрога, опитал да погълне наркотика преди ареста

Дилърът Бачката, чието име е неизвестно, е сгащен с множество дрога преди дни. От пресцентъра на МВР пуснаха снимки, които показват къде наркопласьорът е опитал да скрие наркотиците.

Спецоперацията на криминалистите от 6-о РУ в столицата е от 30 август. В следобедните часове те тръгват по дирите на автомобил, в който пътува 24-годишен мъж, който е стар познайник на органите на реда.

Реклама

Наблюдението продължава до кв. "Дианабад", където на една от улиците мъжът се среща със свой клиент. В момент на покупко-продажба двамата са изненадани от униформените. При вида на ченгетата Бачката опитва да погълне опаковката с наркотика, а след това и да я унищожи с крак, но е спрян от полицаите. Двамата мъже са задържани. Купувачът е чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ у нас.

Иззети са пликче с кокаин, мобилен телефон и 850 лв. Полицаите решават да направят обиск на апартамента на дилъра в кв. "Бъкстон". Вътре откриват над 870 г кокаин, над кило амфетамин, 275 г метамфетамин, 142 г марихуана, 419 г фентанил, 320 г бисквитки с марихуана, 35 г екстази и хероин. Бачката в момента е в ареста, а разследването продължава.

Четете още

Кучета надушиха дилър в лудница

Кучета надушиха дилър в лудница

Малкия Демби хванат с кокаин

Малкия Демби хванат с кокаин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама