Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/17907025 www.bgdnes.bg

Без обвинение за собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля леля си

Свобода и без обвинение за собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля 12-годишно момиченце в Арбанаси. Това каза за БНР районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов.

Бизнесменът Димитър Бонзов, с чийто боен пистолет вчера 11-годишно момче простреля в крака 12-годишно момиче на празненство в Арбанаси, вече е освободен от ареста, без да му е повдигнато каквото и да е било обвинение.

Реклама

Районната прокуратура е образувала досъдебно производство за причинена средна телесна повреда на непълнолетно лице и за държане на огнестрелно оръжие, което не е съхранявано по надлежния ред.

Припомняме, че на частно тържество в Арбанаси в неделя, на което присъстват много деца, 11-годишният син на депутата простреля по-голямата с една година негова леля в крака. Домакинът на партито Димитър Бозов кой знае защо чества рождения ден на съпругата си с пищов в джоба, зарязва законно притежаваното оръжие, за да отиде до тоалетната. Оръжието е оставено на пейка и децата веднага го забелязват. Друга версия пък гласи, че пистолетът е бил в якето на Бонзов, а не на пейката. Това предстои да се изясни. Тогава проехтява изстрел. Оказва се, че 11-годишното момче е натиснало спусъка и е ранило в крака 12-годишната си роднина. Куршумът попада в ходилото на момичето. Детето няма опасност за живота, а собственикът на оръжието е задържан.

Четете още

Задържаха собственика на пистолета, с който дете простреля друго в Арбанаси

Задържаха собственика на пистолета, с който дете простреля друго в Арбанаси

УЖАС! Синът на Явор Божанков в шок след като простреля момиче на 12 г.

УЖАС! Синът на Явор Божанков в шок след като простреля момиче на 12 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама