Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/17441495 www.bgdnes.bg

НАГЛОСТ! Момче лети с 240 км/ч през населено място

Младеж на 20 години вдигна 240 км/ч с БМВ в населено място и се похвали в социалните мрежи с видео. Пусна клипче и как развива 260 километра с чуждо „Ауди", този път на магистрала "Хемус". Направил всичко, за да впечатли момиче.

Младежът е от правешкото село Разлив. Ченгетата го заловили след неофициален сигнал, че си качва видеа, на които хвърчи с висока скорост. Вчера полицаите успели да заловят младежа. Оказало се, че има книжка от две години, но самият той няма кола. Признал си, че той е карал колите на клиповете. Единият път е през нощта на главния път от София за Варна. Тогава през село Разлив прелетял с БМВ с 240 километра, при разрешени 50 км/ч, тоест със 190 километра над разрешеното. На другото видео хвърчи с „Ауди" с 260 на магистрала Хемус през пътен възел Ябланица към пътен възел Джурово. Автомобилите не са на младежа. Първата кола вече не е у него, а втората се оказала с повреда.

Младежът досега има седем акта. Един от тях е, че е карал без книжка преди години, един че е направил катастрофа с несъобразена скорост. Тази година получил и фиш, че е карал с повредени светлини из Софийска област.

Четете още

Моторист "лети" със 151 км/ч по Околовръстното на София

Моторист "лети" със 151 км/ч по Околовръстното на София

ГАФ В КАТ: Фишове за превишена скорост пристигат след години

ГАФ В КАТ: Фишове за превишена скорост пристигат след години

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама