Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2413658 www.bgdnes.bg

Скачащият Уншкинс

Малкият котарак Уншкинс може да скача, и то доста високо. Тази негова способност спасява живота на собственика му Питър Чойс. Мъжът от Лос Анджелис, страдащ от гръбначно заболяване, е прикован към инвалидна количка.
Един слънчев следобед Питър работел на лаптопа си пред къщата, а котаракът Уншкинс се припичал кротко до него. Изведнъж към тях се приближили двама мъже, които видели лесна мишена в прикования в количката мъж. Единият ударил Питър Чойс и издърпал лаптопа от ръцете му. Точно тогава се намесил котаракът Уншкинс. Черно-белият бодигард скочил право върху крадеца и започнал да забива ноктите си в лицето му. За да се отърве от дерящото животно, мъжът хвърлил лаптопа и избягал. Благодарение на смелото коте Питър Чойс се отървал невредим.


Лора е на 4 години, а Чара на 4 месеца. И двете са порода ягдтериер. Лора и Чара правят доста бели, но въпреки това семейството им много ги обича и за тях те са най-прекрасните същества.

Реклама

Това е Бискит фон Бижу, или накратко Биси. Той е подарък за Николай и Николина Грозданови и е на 9 години. Въпреки това всички го наричат Малкия. Той обича да похапва, да сяда на чужди места и да бъде тупан по дупето. Все още си играе като бебе и е страшно умен и послушен.

Това е Сесилия. Тя е боксер на 6 години и на галено й викат Сиси. Собственикът й казва за нея, че е много умна и е прекрасен приятел.

Тези сладки писани са домашните любимци на Дора Иванова от гр. Луковит - сиамката Биба и котаракът Хю.

Това е малкото котенце Хитлер. Казва се така заради симпатичното си петънце, което прилича на мустак. Хитлер е много игрив, палав и страшно обича да го гушкат и галят.

Полуангорката Луси е на 6 години. Фичо е нейният пет и половина килограмов син на 2 години. Семейство Динкови от Плевен споделят, че с тези двамата вкъщи стрес и скука няма.

Това малко съкровище е порода йоркширски териер и е само на 7 месеца. Името му е Рошко, но понякога става Лошко. Стопанката му Мими казва за него, че разбира всичко, когато му говори, знае думата "разходка" и много обича да го гушкат.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама