Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2342885 www.bgdnes.bg

500 кучета остават без дом

Над 500 кучета могат да останат без подслон в края на годината. Всички те са спасени от улицата и живеят в приюта в Богров. Той се стопанисва от Animal Rescue Sofia(АРС), чийто договор за наем изтича през декември 2013 година и няма да бъде подновен.
Организацията е на доброволен принцип и се издържа само от дарения. Екипът не получава никакви средства от държавата, ЕС или чужди организации. За 3 години работа е осигурен дом и щастие за над 2300 кучета. Междувременно са кастрирани безплатно за общността още 5400.


Сега АРС са изправени пред криза, от която няма как да излязат без помощта на всички нас. От фондацията трябва да купят ново място, където да продължат да работят. Сумата е абсолютно непосилна за тях - 210 000 евро. По тази причина е организирана фондонабирателна кампания за закупуването на кравеферма, която да бъде превърната в приют за бездомни кучета. Дарения се събират чрез ePay, PayPal, по банков път: Първа инвестиционна банка BIC: FINVBGSF В ЕВРО (EUR), IBAN:BG50FINV91501215999956 В ЛЕВА (BGN), IBAN:BG07FINV91501215999954 Титуляр: Фондация „А Р София" и чрез SMS с текст DMS DOG на кратък номер 17 777 (За абонати на „Виваком", „М-Тел" и „Глобул". Цена: 1 лев (не се начислява ДДС)).
Помогнете на стотиците кучета да отидат в нов дом. Дарете и помогнете на екипа на Animal Rescue Sofia да продължи да спасява, лекува и задомява най-отчаяните животни от улиците ни.

Реклама

Тара e източноевропейска овчарка на 3 години. Стопанинът й Мишо от гр. Перник споделя, че Тара най-много обича да играе с топки за тенис.

Това е зайчето Бъни. Той е любимецът на сем. Василеви от гр. Стара Загора.

Папагалчето Пончо е от гр. Стара Загора. То е част от сем. Василеви.

Лекси е на 3 години. Тя е любимката на Марианка Тодорова, която споделя, че много я обича.

Това е 5-годишната Тиара! Тя е порода лабрадор. Обожава да мързелува и да си похапва. Тиара е изключително умно, добро и предано куче. Цялото семейство на Цветелина Йорданова я обожава.

Това е Шишко. Той е едно много сладко и суетно морско свинче.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама