Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2328450 www.bgdnes.bg

Уили, папагалът спасител

Папагалът Уили е обявен за герой през 2009 година, когато предотвратява смъртта на 2-годишната Хана Кюск.
"Докато бях в банята, чух Уили да крещи с пълно гърло по начин, който не бях чувала преди, и да пляска с криле", разказва Меган Хауърд, бавачката на Хана и собственичка на Уили. "След това започна да повтаря "мама-бебе" пак и пак, докато не излязох от банята и не видях, че лицето на Хана е посиняло."

Малката Хана се задавила почти смъртоносно. Бавачката прилага метода на Хаймлих и успява да спаси момиченцето, но твърди, че не тя, а Уили е истинският спасител. Папагалът дори е награден от Червения кръст за героичната си постъпка.

Реклама


Мишо е златист хамстер на 2 години. През деня той обича да спи, а вечер да се катери по клетката си. Стопанката му Йоана Иванова казва за него, че е игрив, сладък и дружелюбен хамстер.

Това е Хера. Едно прекрасно куче, което е страдало много, но въпреки всичко обича страшно много хората и вниманието. Тя е страшно игрива и много обича да спи по гръб, с краката нагоре.

Това е 8-годишният Джиджи! Той обожава да играе с играчките си и да се разхожда. Майка му е порода пекинез, а баща му - пинчер.

Джиджи е взел най-доброто и от двете страни. Въпреки че е дребничък, той е голям пазач и е най-сладкият член на семейството на Мерал Мехмедова.

Това е Павел, зайчето на Христина Минчева. Той е на около 1 година. Обича да го галят, да го гушкат и да му обръщат внимание. Любими на Павел са ябълките и морковчетата. Той е едно дружелюбно, пухкаво и гальовно зайче.

Запознайте се с Емо! Той е на няколко месеца. Малкият писанчо обича да похапва хляб, риба и месо. След ядене Емо задължително си подремва. Стопанката му Христина Минчева казва за него, че постоянно търси внимание и игри. Обича да го галят и е много любопитен.

Роки е папагалче, порода корела, и е на 1 година. Христина Минчева споделя, че той оглася къщата със своите песни и радва с чара си. Роки обича да му се обръща внимание и да си похапва семки.

Реклама
Реклама
Реклама