Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2300936 www.bgdnes.bg

Запознайте се с Пончо

Пончо е едно очарователно минипрасенце, което радва семейството на Василка Петрова. Той е на 4 години и е много своенравен. Стопанката му споделя, че е много труден за отглеждане, тъй като е изключително умен и има нужда от постоянно забавление. Пончо може да вкарва гол с топка, да върти пластмасови кръгчета около муцуната си и други номера, но всичко бързо му омръзва. Любимото му занимание е да играе на гоненица, като през цялото време грухти настървено.


Прасчо много обича да си отваря сам хладилника и да си набавя лакомства, когато е гладен. Пончо е правил безброй пакости, които Василка подробно описва:
"Веднъж изяде цял сапун за пране, а ние се чудехме какво става, понеже главата му въобще не се виждаше - целият беше в пяна. Трябваше да се излеят 5 кофи с вода върху него, докато му се покажат очите".

Реклама


Сладкият Пончо дори си има профил във Фейсбук - Poncho Mini Prascho, и всеки може да му стане приятел.


Котаракът Гошко е най-добрият приятел на прасенцето Пончо. Двамата много обичат да спят заедно.


Кучето Чарли също е член на семейството на Василка Петрова. Той не се разбира с Пончо, но котаракът Гошко му е добър приятел. Двамата обожават да се гонят и да се заяждат един с друг.


Бъгси е на 5 години. Той е любимецът на Милен Методиев, а името му идва от английската дума bug (грешка, дефект), тъй като всички очаквали да стане голямо куче. Въпреки че не е пораснал много, той все пак е пазач, а прякорът му е Лъвът! Бъгси е голям глезльо и обожава да го галят по коремчето.

Това е Тоби! Той е на 4 месеца, много игрив и любопитен! Обича да играе с играчки, да се разхожда и да получава цялото внимание на стопанката си Патрисия Алексиева. Тоби не спира да се катери по дървета и високи места, но често му се случва да пада и затова сега тези занимания са му забранени.


Това е Диего. Той е порода дого аржентино и е най-големият сладур.


Това е Бък - хъски на 1 година и 3 месеца от гр. Стралджа! Стопанинът му Петър Йорданов казва, че Бък е малко непослушен. Обича да бяга и да го гонят с километри, но пък е много умен. Когато дойде време за разходка, той започва да се "кара" и размахва нетърпеливо опашка.


Зайчето Сиско е на 9 месеца и е подарък за 8 март на Деси и Софи Иванови. Те казват за него, че любовта, която дава, не може да се сравни с никоя друга. Сиско обича да играе на топка, да яде фъстъци и моркови и да го галят по ушите и главичката.


Това е Смоуки. Той е любимецът на Анелия Димитрова.

Реклама
Реклама
Реклама