Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2274590 www.bgdnes.bg

Запознайте се с любимците на Мариела Иванова от Пазарджик

Това е кучето Личо. Той е смеска между няколко породи и е на 2 години. Личо много обича дългите разходки. Забавлява се, като гони спукани топки или гризе пръчки и сини сливи. Приятели в игрите му са мопсът Лео и кучето Черньо.

Тара е била бездомна, но благодарение на Мариела и нейната братовчедка Ивана вече е щастлива в новия си дом. Двете момичета прибират дакелчето от улицата и с много усилия успяват да му намерят добри стопани. Сега Тара живее в Пловдив и си прави компания с още един дакел и едно коте.

Реклама



Лео е мопс на 3 години и идва от Испания. Той е подарък на братовчедката на Мариела - Ивана. Обича да се разхожда с Личо и да играе с любимата си играчката.


Черньо е на 8 години и 7 месеца. Той е неопределена порода, а на галено му викат Черни. Най-щастлив е, когато тича свободен заедно с Личко.


Рижо е котаракът на Мариела, който е наполовина ангорец. През деня той мързелува, а нощем търси приключения. Рижо е много претенциозен и предпочита гранулките и пилешкото пред всичко друго.


Монти е морско свинче на 9 месеца. Тя много обича да похапва, като любими са й магданозът и краставиците. Монти е майка на 3 бебета.


Морското свинче Лъки е на 1 година и 3 месеца и е баща на бебетата на Монти. Прякорът му е Свинчо и е смеска между трицветно и сомалийско морско свинче. Любими на Лъки са разходките из райграса, но къпането след това никак не му се нрави.

Реклама
Реклама
Реклама