Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2261176 www.bgdnes.bg

Кило - суперкучето

Питбулът Кило се сдобива с прякора Суперкуче, след като поема куршум, за да спаси стопанина си, и оцелява.
Въоръжен крадец, представящ се за куриер, направил опит да проникне в дома на Джъстин Бекер в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Бекер се опитал да затисне вратата и да попречи на престъпника, докато приятелката му Никол вземе нож от кухнята. Точно тогава се намесил 12-годишният питбул Кило.
"Бях притиснал крадеца с вратата, а Кило се опитваше да го захапе", разказва Джъстин. "Тогава престъпникът стреля и побягна."
Кучето поема куршума, предназначен за собственика му. Кило е прострелян в главата и оцелява по чудо, като си спечелва прякора Суперкуче.


Кучето Чочо е любимецът на семейство Варамезови от гр. Свищов. Той е много игрив, забавен и послушен домашен любимец.

Реклама


Този симпатичен глезльо е котаракът на Емил Каралъмов.


Къртис е порода персийска и е на 1 година. Алекс Георгиев споделя, че цялото му семейство много обича симпатичния котарак, защото е много игрив, палав и гальовен.


Сладките Лили и Пухи са котетата на Десислава Ковачева от гр. Горна Оряховица. Двете пухкави топки вече са големи, но когато са били бебета, те спасяват стопанката си от падане по стълбите и тя им е благодарна и до днес.


Котето Мойра е на една година и е порода екзотична късокосместа. Тя е много любопитна и игрива. Собственикът й Богдан Илиев казва за нея, че обича да си играе с всичко наоколо и да спи в странни пози.


Кучето Дейвид е на 8 месеца и е от Пловдив. Той е порода сибирско хъски и е любимецът на Антонина Цонева. Тя казва за него, че е много игрив, палав и обича да си похапва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама