Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2247937 www.bgdnes.bg

Лили - кучето, което спря влака

Лили е 8-годишната питбулка на Кристин Спайн от Шърли, Масачузетс. Осиновена, за да помогне на стопанката си да пребори алкохолизма, Лили прави за нея много повече.
Един ден в края на обичайната им разходка Кристин и Лили пресичат жп релсите на път за вкъщи. Внезапно жената губи съзнание и остава на прелеза, лежейки върху релсите. В този момент се задава влак. Машинистът, станал единствен свидетел на случката, разказва, че видял на релсите куче, което отчаяно се опитва да издърпа човек от релсите. Той натиснал спирачката и направил всичко по силите си, за да спре огромната машина, но било късно. Усетил удар и решил, че всичко е свършило. Когато обаче влакът все пак спрял, машинистът с учудване видял, че жената лежи до релсите невредима. Лили обаче нямала този късмет. При инцидента животното губи едната си лапа, но все пак оцелява. А стопанката й Кристин споделя, че кучето е чудото в нейния живот!


Зайчето Пухчо е любимецът на Паулина Михайлова. Той обича да си похапва, да мързелува и да прави бели.

Реклама


Котката Тара е порода кимрик. Тя е на 2 години. Много обича да играе с топчета, а когато няма такива около нея, ги заменя с орехи.


Котаракът Муна е на 1 година и половина и е любимецът на Мария Радева. Тя казва за него, че е голям мързелан и най-много обича да си поспива.


Това е Артур. Той е хъски на четири месеца. Собственикът му Богомил Богомилов споделя, че е много игрив и обича дългите разходки.


Лана е зайче на пет месеца. Тя е много игрива, обича да се разхожда из двора и да хапва любимата си храна - моркови.


Здравейте! Моето име е Стюарт. Аз съм хамстер на година и половина. Обичам да се разхождам, да карам колело в клетката си и да играя със стопаните си.


Арон е немска овчарка на 4 години и е член на семейството на Веселка Бонева от Перник. Ари обожава разходките в гората, хвърлянето на пръчки и топки. Той е един невероятен фен на динята и на всички плодове и зеленчуци. Най-добрият му приятел е синът на Веселка - Кристиян. Тя казва, че двамата са като истински братя - разхождат се, разменят си ласки, а Ари дори стои до него и зяпа с часове в лаптопа. Веселка споделя: "Всички много обичаме този глезльо Арон и, естествено, съобразяваме ежедневието си с него. А той ни отвръща с много целувки и истинско приятелство и вярност."


Това е кучето Пита. Тя е на 4 месеца и е от Монтана. Пита е много игрива и забавна и обожава стопаните си.

Реклама
Реклама
Реклама