Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2185222 www.bgdnes.bg

Лулу - прасето герой

Джоан Олтсман преживява масиран инфаркт и оживява само благодарение на виатнамското прасенце Лулу. Животното на дъщерите й било при нея, когато нещастието се случило. Джоан се опитала да вика за помощ, но безуспешно. Тогава Лулу, осещайки, че нещо не е наред, излиза от къщата и се втурва на улицата. Прасето ляга на платното, за да спре движението. Лулу се опитва да привлече вниманието, като в същото време на няколко пъти се връща до къщата, за да провери как е Джоан. Накрая прасето е забелязано и помощта не закъснява. Жената е откарана в болница и е спасена. Тя споделя, че без помощта на Лулу нямало да оцелее.

Това е Ашли.Тя е на 4 месеца,порода Шоколадова британска късокосместа.Обича да играе с любимата си плюшена мишка и да буди стопанката си Ева Пейчева рано сутрин.

Реклама

Здравейте! Казвам се Артур, на четири месеца и съм порода хъски! Много обичам да си играя с топки и да се къпя в реката!


Фред е порче - екзотичен домашен любимец, който живее в семейството на Жени от София. Тя разказва, че Фред е изключително забавен, игрив, енергичен и с него никога не е скучно. Той дори си има каишка и ходи на разходка в парка.


Парис е чихуахуа на 4 месеца. Тя е много игриво малко кученце, което обожава да бъде гушкано.


Кучето Лиза е на 6 години. Тя е от Пазарджик и е любимката на сем. Петрови. Всички много я обичат и я обграждат с внимание. Казват за нея, че е най-кроткото и послушно куче на света.


Кора е на 2 години. Стопанката й Мира Иванова от Варна казва за нея, че е много игрива и енергична, обожава да тича по плажа и да играе с топка.


Котката Пепи живее в село Шереметя в къщата на баба Иванка. Тя обича да се препича на слънце и да мързелува, но също така умее да лови мишки.


Котката Джиджи и кучето Шаро са неразделни. Те живеят в село Железница и са част от семейството на Мария Петкова. Тя споделя, че двамата по цял ден тичат из двора, а когато се уморят лягат заедно и сладко заспиват.

Реклама
Реклама
Реклама