Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2165608 www.bgdnes.bg

Неразделни

 

 

За едно необичайно приятелство ни разказа нашият читател Момчил Стоянов от гр. Пловдив. 3-годишното вълнисто папагалче Роки и 7-месечното морско свинче Бини са неразделни. Папагалът не може без малкия Бини и буквално го е "взел под крилото си". Свинчо обича много да си похапва, но неговите собственици са спокойни, че никога няма да остане гладен - Роки го храни по няколко пъти на ден - по режим. Папагалът дори приютява морското свинче в своята клетка, където Бини също има възможност да похапва сладко.

Реклама

Малката Нани е на 3 месеца и е порода чихуахуа. Нейната собственичка Нора Ненова казва, че любимото занимание на мъничето е да си играе с плюшени играчки, които са три пъти по-големи от нея.


Това е Арти. Той е порода пекинез и е на 3 години. Арти е любимецът на Анна Миткова.


Томи обича да бъде глезен, да му бъде обръщано специално внимание и да буди всички рано сутрин. Собственикът му Господин Велчев разказва, че котаракът дори е спасил съседите от пожар.

   


Тези две женски котета се подаряват. Те са отгледани от човешка ръка от шестия ден на тяхното раждане, след като остават сирачета. Ако искате да дарите тези мили същества с дом и любов, можете да се свържете с момичето, което ги е отгледало - Деси от Перник, на тел. 0895 015 982.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама