Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2111246 www.bgdnes.bg

Запознайте се с Бъди

Бъди е куче помощник, чийто собственик Джим Столнакър страда от епилепсия. Немската овчарка е специално обучена да набере Бърза помощ, когато стопанинът й получи пристъп. Животното разпознава признаците на припадъка и в отговор носи телефонната слушалка на Джим. Когато чува гласът на оператора, кучето започва да скимти. Системата свързва обаждането с адреса и диспечера моментално изпраща линейка. По този начин Бъди неколкократно е спасявал живота на собственика си. Немската овчарка придружава Джим и в линейката, както и в болницата. Те са винаги заедно, а Столнакър споделя, че животът му зависи от най-добрия му приятел Бъди!

 

 

Това е Лоли. Той е порода кавалер кинг чарлс шпаньол. Собственикът му Петър Вачков разказва, че Лоли е много послушен. Той много обича да се гушка и да лежи разтегнат като жабче на плочките вкъщи.

Реклама


Макс е норвежка горска котка и е на 5 години. Баща му е шампион и е участвал в много състезания у нас и в чужбина. Макс обаче предпочита домашния комфорт - спане и ядене. Стопанката му Виктория Захариева казва, че зимно време достига до 8,5 килограма.


Шиши е улична превъзходна порода на 5 години и е другата любимка на Виктория Захариева. Тя я намира между изхвърлените седалки на стар фолксваген до кофите за боклук. Въпреки че била много мръсна, Виктория взима Шиши вкъщи при Макс. Двамата веднага си допадат и оттогава са неразделни - както в пакостите, така и когато дойде време за сън.


Сем. Йорданови ни изпраща снимка на едно кученце, за което се грижи цяла махала в Горна баня. А. Йорданова споделя, че всички много го обичат, хранят го и му се радват.


Джеси е много чаровна и дружелюбна и обожава своята стопанка Адриана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама