Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2086654 www.bgdnes.bg

Запознайте се със Сахара

Сахара е на 9 месеца и е от гр. Сопот. Ето как ни я описа нейната собственичка Ванеса Георгиева:
"Сахара е на 9 месеца. Дива, енергична и ужасно досадна. Обича да се сгушва в краката ни и да се наслаждава на милувките ни. Или да тича из двора като стрела, мъкнейки различни съкровища - найлони (никой не знае от къде ги намира!), обувки, пръчки, дори керемиди. Любимият й деликатес са корички сух хляб, които тя заравя на тайни местенца, а когато си мисли, че никой не я наблюдава - хрупа сладко-сладко...
Сахара дойде в живота ни след загубата на прекрасния ни котарак Джуниър, който си отиде на достолепните 17 години. Спасена от баща ми в една мразовита ноемврийска вечер, черната ни красавица носи много смях, радост и емоции в ежедневието ни." 

Тази малка рошава топка е хъскито на Лъчезар Брънчев.

Това е Тара Милева - сладката писана на сем. Милеви. Тя е персийка на 4 месеца и живее в гр. Търговище. Тара обича чистотата, пакостите, телевизията, но не се интересува от политика.

Реклама


Котката Моли е любимката на Добрин Проданов. През лятото тя се спасява от жегите, като спи в пералнята на хладно.


Това е Далай Лама. Породата му е тибетски спаньол и е на 6 години. Обича да гони кокошки и да си играе с любимата му плюшена мечка Мишо и кучето Мечо.


Котката Дея. Тя е на 2 години и е част от семейството на Гергана Петрова. Дея е много палава - не спира да си играе и да се катери по вратите. Обича да си похапва и да си прави компания с другите две котета на семейството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама