Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2046260 www.bgdnes.bg

Рекс, добрият спасител

Четири месечно кенгурче се оказва в торбата на майка си, когато тя е блъсната от кола в Торки, Австралия. Малкото би умряло, ако мелезът Рекс не го беше извадил и не го беше занесъл на собственика си, Леони Алън.
"Заведох Рекс на сутрешна разходка и минахме покрай мъртво кенгуру. По-късно, докато работех пред къщата, видях Рекс да носи нещо. Първо се притесних, че е намерил змия, но той се приближи и пусна мъничето в краката ми. Вероятно е усетил, че бебето е още живо в торбата и се е върнал за него. Успял е да го захапе нежно и да го донесе при мен", разказва Леони Алън.
Кенгурчето било много спокойно и дори се сгушило в Рекс. Сега то носи името Рекс Младши и е под грижите на Център за дивите животни.

Това е Сузи. Тя е порода малтийска болонка и е на 2 годинки. Стопанката й Едилина Илиева казва за нея, че е много жизнерадостна и мила!!!

Реклама


Котето Бах е на 9м. и живее в с. Долна Диканя. То най-много обича да слуша класическа музика заедно с татко си Вагнер и малката Юлия Рашева.


Този 10 годишен котарак е Егейска порода и се казва Чочо. Донесен е от Кипър. "Много е своенравен, постоянно прави бели и краде храна от масата, същински Гарфилд. Хобито му е да клюкарства на прозорците или да се излежава на слънце на терасата. Мил е единствено когато се подмазва някои да му сложи храна в купичката. През останалото време ни гледа лошо или с пренебрежение", разказва стопанката му Мария Дженева.


Рижко е от Сандански и е на 2 годинки. Радослава Николова казва за него, че е много глезен и забавлява всички с изпълненията си. Държи винаги да бъде в центъра на вниманието. Понякога досажда и обикаля около масата, за да си открадне нещо от чиниите, но като цяло е много добро коте.


Сладкия Спайк е порода гладгокосмест фокстериер и е да 2 години и 1 месец. Той е любимецът на Дияна Дамянова.


Това е ротвайлерката Тара. Тя е на 3 години и е радостта, красотата и пазача на семейство Буй. "Тя е нещото, което ни успокоява в трудните моменти. Дресирана е перфектно, предпазва ни от кражби , много е гальовна и игрива. Единни сме както в игрите, така и в пакостите. Обича дългите разходки, също и да плува. Обичаме я!!!", споделя стопанина й Дейвид.

Реклама
Реклама
Реклама