Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/2004973 www.bgdnes.bg

Приятелство без граници

Когато Джийн Спенсър осиновява слепия шпаньол Ели, тя дори не си е помисляла, че другото й куче, овчарката Лео, ще избере да стане нейно куче водач. Още с първата им обща разходка Лео проявил невиждано дотогава поведение. Той придружавал Ели навсякъде, помагал й с препятствия и дори държал настрани по-агресивните и по-едрите от нея кучета. Ели от своя страна не се отделя и за секунда от своя най-добър приятел. Тя дори се гушка в него, докато спи.


Сиамката Валерия на 2 години и е любимката на Диана Димитрова от Перник. Тя е много кротка и обича да се припича на слънце.

Реклама


Тези мъници са кученцата на баба Мека. Те спинкат и се гушкат при своята грижовна майка, за да станат големи пазачи и верни приятели на своите стопани.


Това е глезлата Пушана. Тя е много гальовна и добричка. Най-много обича да се излежава и да й обръщат внимание.


Малката Вивиан е порода кокер шпаньол. Тя е само на 40 дни. Стопанката й Вероника от Перник казва, че тя е най-сладкото кученце в целия свят.


Това е ловджийката Хера. Тя е на 4 години. Много обича сутрешните разходки в парка в компанията на стопанката си Катя Георгиева от Ямбол. Тя казва, че Хера е една мила и нежна кучешка душица.


Тропчо е един много мил и глезен котарак от Нови Искър. Той по цял ден обикаля двора на семейство Петрови, припича се на слънце и дразни кучето.


Котаракът Рони е на 5 години и е от Враца. Той е любимецът на Мария Недялкова, която споделя, че Рони е част от нейното семейство. Той е много гальовен, игрив и забавен котарак. Много обича да се гушка и да се глези.


Кери е порода пекинез. Тя е на 2 години и стопанката й Петя казва за нея, че е много любвеобилна и игрива. Обича да спи в леглото и да е център на вниманието.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама