Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1998110 www.bgdnes.bg

Хайде на сърф

Сърф Сити е ежегодно състезание по сърф за... кучета. В Хънтингтън Бийч, Калифорния, четириногите сърфисти се борят с вълните и печелят трофеи точно като своите собственици. В продължение на 3 дни кучета от всякакви породи мерят сили на сърфа в различни категории. Провеждат се модни ревюта, конкурси и партита за забавление на четириногите състезатели. За победителите в различните кръгове има церемония по награждаването и всеки получава своята награда.

Аз съм Миа. Много ми е интересно всичко навън, но все още не ме пускат да разгледам.


Пуделът Макс най-много обича да обикаля езерото. Той старателно търси врабчета, които да лае и гони.

Реклама


Пекинезът Шери понякога надпява и Янка Рупкина. Двете дори имат дует.

Това е Кари. Тя е тръгнала на лов за големи котки, които често са по-едри от самата нея

Рита е на 6 години. Тя е много енергично и игриво куче и е любимката на Силвия Тошева от София.

Синеоката Бренда е на 10 месеца. Силвия Тошева казва за нея, че е изключително палава, не слуша и обича да прави бели, но покорява всички с чара си.

Айра е порода самоед, или, както я наричат, "Усмихнатото дете на Сибир". Красавицата е на 1 година и идва в дома на Тереза Делчева като изненада за 19-ия й рожден ден. От тогава Айра е неразделна част от нейното семейство. Тя е енергична и винаги готова за лудории.

Тези пекинези са семейство - в средата е мама Софи (5 г.), черният красавец е Марли (1 г.), а сестричката му се казва Синди (1 г.). Собственичката им Жаклин Мисчиян от София разказва за тях, че са много задружни, игриви и оригинални.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама