Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1981105 www.bgdnes.bg

Гли, пазителят на „Света София"

„Света София" краси центъра на Истанбул вече 1400 години. Построена като православна катедрала, през XV в. е преправена на джамия, а днес функционира като музей. „Света София" е също така и дом на един котарак - най-прочутия котарак в Турция!
Кривогледият добряк Гли е благ домакин и церемониалмайстор на „Света София". Той се прочу по цял свят през 2009-а, когато при посещението си в Истанбул Барак Обама му обърна специално внимание. Гли е постоянен герой в снимките и любимец на туристите от цял свят.


Малкият Майк е само на 3 месеца и е порода лабрадор ретривър. Той е много игрив и прави много бели, а най-много обича да се гушка със стопанката си Мими.

Реклама


Спайк е порода френски булдог и е на 11 месеца. Много обича да си похапва и да бъде в центъра на вниманието. Емоционален и много игрив, той всеки ден завладява стопанката си Мариела със своя характер.


Бъки е източноевропейска овчарка. Той е точно на 9 години и 6 месеца. Стопанката му Наси Маркова казва, че разбира всичко, когато му се говори, но се прави, че не чува, когато разговорът не е в негова полза! Изключително верен приятел, той е най-важният член на семейството!


Малтийската болонка Анабел е една изключително нежна госпожица на 2 години. Тя обожава да бъде глезена и като всяка дама обича да ходи на фризьор и държи много на прическата си.


Котката Маца е на 4 години. Тя е от Сандански и е любимката на Петя Попова. Маца обича да се припича на слънце, да похапва и да получава вниманието на цялото семейство.


Макс е любимецът на сем. Трайчеви от Приморско. Той е лабрадор на 4 години, който обожава дългите разходки край морето, игрите с топка и е най-верният приятел за своите стопани.


Померанът Пухи и малкият Боби са верни приятели в игрите. 5-годишното кученце е любимец на цялото семейство и заразява всички със своя чар и перфектен външен вид.


Синеоката котка Буба е на 3 години и живее в с. Шереметя. Тя е много палава, обича да се катери навсякъде, да лови буболечки и да си почива на слънчице в двора на баба Иванка.

Реклама
Реклама
Реклама