Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1947331 www.bgdnes.bg

Смелият Норман

Анет осиновява слепия Норман от улицата. Поради слепотата си единственото безопасно място, където той може да тича свободен, е плажът. Анет и Норман често правели дълги разходки край морето.
Един ден, докато тичал по пясъка, Норман чул някой отчаяно да вика за помощ. Младо момиче плувало заедно с брат си и било повлечено от силно течение. Кучето доплувало до девойката и я издърпало обратно на брега. Норман е истински герой, а неговата невероятна история е описана дори и в детска книжка, която се казва "Смелият Норман".

Хъскито Фокс е на 8 месеца. Той е много палав и е най-добрият приятел на Гошко от Перник.

Кучето Рекс е на 1 година. Той е от Старо село и неговият собственик Краси разказва, че много обича дългите разходки и игрите сред природата.

Реклама


Котката Бети e на 3 години и е от Перник. Тя е любимката на Изабела Красимирова. Обича да се глези, да мързелува и да спи на необичайни места.


Котката Лъки е на 7 години. Спасено улично коте, сега доволна еднолична господарка на дома, тя най-много обича да се излежава, да похапва и да се разхожда по терасата в слънчеви дни, откъдето пък дебне по цял ден врабчета.


Здравейте! Казвам се Еди и съм на 6 години. Аз съм порода питбул, но въпреки това съм много глезен и гальовен. Най-много обичам да се разхождам, да играя с топка и да спя!


Тези бебета на месец и половина са Демон и Норти от с. Згалево, по-известни като "братя Кличко", защото много обичат да се борят. Веселин Нечев разказва за тях, че са много весели, игриви и палави, а любимата им рубрика е "Колко си сладък"!

Котето Бобчо е на 1 месец и е любимецът на Нина Кордова. Той все още е малък, но е голям чаровник и вече прави безброй бели.

Реклама

Сузана и Чочо са неразделни приятели. Те са любимците на Деската от Перник. Тя споделя за тях, че са много гальовни, игриви и обичливи котета.


Лабрадорът Уини е на 2 години. Собственикът му Влади Ачев от Перник казва за него, че е много послушен и игрив.


Малкият Арес е каракачанска овчарка на 3 месеца. Макар че е още бебе, той знае, че когато порасне, ще стане голям пазач и верен приятел на стопанката си Яна от Перник.

 

Реклама
Реклама
Реклама