Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1936089 www.bgdnes.bg

Магарето Ели - пожарникар

Ели спасява три коня и друго магаре от бушуващ огън в Хай парк, Колорадо, след като двойката, която се грижи за тях, е принудена да се евакуира. Животните били в прекалено отдалечено място, за да бъдат евакуирани, и били смятани за изгубени, когато спасителен екип, минаващ през района, намерил стадото незасегнато и на сигурно място. Оказва се, че Ели ги е повела към едно от малкото неизгорели места в парка. Като цяло животните под нейния надзор са преживели огъня без сериозни наранявания. Носът и козината на Ели били опърлени от пламъците, но не сериозно, а опашките на конете - накъдрени от голямата топлина, но всички били живи и здрави и когато Ели се качила в транспортното возило на спасителния екип, стадото я последвало, както са направили и преди това. Ура за Ели!


Съни е изключително гальовен, мил и добър пекинез. Той е на 3 години и много обича малки дечица.

Реклама


Никсън е куче с незнайна порода и е на 4 години. Руслан пък е котарак с незнайна порода, който живее на село. Двамата са неразделни както в игрите и пакостите и не спират да радват стопанина си Ивайло Дишков.


Казвам се Майло, порода джак ръсел. На 3 годинки съм и най-много обичам да спя на леглото. Ако някое гадже се интересува от мен, ще чакам да ми пише.


Красивата Чара е порода померан и е на 4 години. Тя е част от семейството на Светла Костадинова, която казва, че я обича повече от всичко. Понякога Чара прави бели, но когато погледне с големите си черни очи, всичко й е простено.


Здравейте, аз съм Бари и съм порода кане корсо. На 4 месеца съм и съм много послушен и обичан от моите стопани. Много обичам да тичам с моя батко Рони. Той е по-малък от мен на килограми, но това не пречи да го слушам и да се уча от него.


Аз съм Рони, баткото на Бари. На 3 години съм и съм страшно гальовен. В момента задачата ми е да възпитавам малкия Бари, който много ме слуша. Обожавам моите стопани, а също да лежа по гръб и да играя.


Кученцето Шери е порода минипинчер и е на 2 години. Собственичката й Цветелина Петрова казва, че тя е любимка на всички вкъщи и никога не прави бели. Обича да си похапва кренвирши и да играе. Любимка е на всички деца и им отвръща с двойна доза любов. Шери е доказателството, че пинчерите не са злобни, а напротив - мили и обичливи.


Котката Роси е гордостта на семейството на Даниела Иванова. Тя е родена на морето, но от 2 години живее в Хасково. Роси обича да пътува с автомобил. Обожава да й е чисто и да ухае на прах за пране, затова и често се пъха в пералнята.


Сибирското хъски Демон е на 2 години и 4 месеца и е любимецът на Деница Делчева от с. Минерални бани. Той е голям калпазанин. По цял ден рови дупки, обича дългите разходки и никога не се изморява.

Реклама
Реклама
Реклама