Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1920034 www.bgdnes.bg

Запознайте се с Кая

Здравейте! Казвам се Кая, макар че моите стопани не спират да ме наричат с разни имена. Ще ви дам няколко примера: Бубамара, Бамби, Чудовището, Шушляк и пр. Иди, че ги разбери тези хора!... Какво да ви кажа за себе си? Луда съм по модата, както виждате. Но не всеки път съм съгласна с вкусовете на стопаните си и понякога се налага да нося старомодни дрехи. Иначе пък са готини. Знаят какво най-обичам, а именно да ям, да играя с приятелите си, да ям, да ям, да пътувам и да ям. Ами това е от мен. Желая ви приказна пролет!


Това е котаракът Соник от Добрич. Той е на една година и е част от семейството на Йонко Атанасов. Соник е със силен характер и обича точността - да му се дава храната точно на време. По време на самопочистване не обича да бъде пипан, а ако това се случи, се ближе точно там, където е пипнат.

Реклама


Мартин е на 19 месеца и е домашно коте. Той е любимецът на Верка Спасова. Много е игрив и обича да бие братята и сестрите си. Той е господарят в къщата и дори умее сам да си отваря вратите.


Аз съм Арес, порода хъски, и съм на 3 години! Много обичам дългите разходки, лакомствата и стопаните ми да ме гушкат! Аз съм верен приятел и с мен винаги е весело!


Кучето Джери е на 7 години, а котката Писа на 5. Те са верни приятели и другари в игрите и са любимците на баба Буба и дядо Мите. През зимата живеят в Перник, а през лятото лудуват на воля в с. Долни Раковец.


Дакелът Елмо е на 8 години. Той има собствено мнение по всички въпроси, държи винаги да става на неговото и винаги е център на вниманието. Обича дългите разходки, игрите с топка и морето.


Тайс е на 10 месеца. Френски булдог с характер, предимно мързелански! Много обича деца, а ако те имат кукли Барби с дълги коси, още по-добре, прави ги на пух и прах. Откъдето и да мине, събира погледи и бисквитки с голямо удоволствие.


Зайчето Ейприл е на 4 години и е голяма беладжийка. Обича да гризе кабели и да се крие в празни кашони. Госпожицата е любимка на сем. Калчеви от София, които много я обичат.

Реклама
Реклама
Реклама